Ватажок ДНР Денис Пушилін в черговий раз норовить потрапити в життєві анекдоти і байки, адже його знову обсміяли у соціальних мережах. Напади дикого сміху та іронії викликав новий ультрамодний "лук" бойовика. Фотографію Пушиліна в новому іміджі опублікували підконтрольні терористам ЗМІ, а користувач соціальної мережі Twitter з ніком "Necro Mancer" перерепостив її до себе на сторінку.

Блогер порівняв Дениса Пушиліна з Фіделем Кастро, зазначивши, що спроба наслідування дуже невдала:
"Не розумію, під кого косить Пушилін, на Кастро, начебто, не особливо схожий"

В коментарях вибухнув просто шквал емоцій фоловерів блогера:
"Зустріч шахрая з л*хом. Продавець квитків МММ продає л*ху медальку, а натомість візьме його життя", "Під Галустяна", "Синій костюмчик малуватий став, напевно ще і бронік треба впихнути", "Карлсон в корічнєвом пальтє"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Чепушиліним", "Вони всі там під дебілів косять", "Вагітний Кастро?", "Дивовижні пригоди Дениса", "Під Цекало", "В тил зібрався", " Г*вно з козирком", "Тактикульный Карслон", "Під кого не коси, а більше року не протягне", "Ну до Трапезнікова йому ще жерти і жерти, так що поки так".

Нагадаємо, у французькому місті Марселі під варту взяли ватажка представництва так званої "ДНР" Юбера Файяра. Якщо вірити інформації, Файяр нібито "зустрів жінку, українку", яка дала йому грошей, однак скільки саме, невідомо. Після цього в його будинок прибула поліція, яка вилучила отримані кошти і пред'явила чоловікові звинувачення в сутенерстві.

Як повідомляв портал Знай.uа, мережа сміється над тим, як витончено кинули путінські дружки Олега Царьова.

Також "Знай.uа" писав, що український соціолог, директор Фонду Демократичні ініціативи Ірина Бекешкіна заявила про те, що якби Російська Федерація планувала включити в свій склад окуповані території Луганської і Донецької областей, то зробила б це вже давно.