Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський анонсував безкоштовні квитки на дебати

Квитки на стадіон "Олімпійський", де мали відбутися дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, продаватися не будуть. Проте, їх можна отримати безкоштовно. Про це повідомили в штабі Зе-кандидата. Як стало відомо у вівторок, 16 квітня, кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко нарешті домовилися про дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00.

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

ПриватБанк позбавиться від обмінників: що пропонують взамін

У вівторок, 16 квітня, державний "ПриватБанк" запровадив нову послугу, яка дозволяє придбати безготівкову валюту через мережу терміналів самообслуговування. Так, вперше нововведення з'явиться у Києві. Про це йдеться в повідомленні банку.

1 травня тарифи різко злетять і зіпсують свята українцям

У вівторок, 16 квітня, глава газового підрозділу "Нафтогазу" Андрій Фаворов заявив, що з 1 травня вартість газу для населення збільшиться до запланованого рівня близько 10 грн за кубометр. І це незважаючи на тенденцію зниження ринкової ціни.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко зустрінеться з Путіним

У травні-червні відбудеться зустріч лідерів країн нормандської четвірки, в результаті якої буде підписано документ про виведення військ РФ з української території і роззброєння бойовиків. Цю інформацію повідомив президент України Петро Порошенко в ефірі ток-шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна".

Зіткнення двох гігантів обернулося справжньою трагедією для Європи

У вівторок, 16 квітня, стало відомо про те, що в нідерландському місті Роттердам на річці Нива-Маас величезний круїзний лайнер зіткнувся з кораблем. Щонайменше, сім осіб отримали поранення. Всі вони громадяни Німеччини. Варто уточнити, що річковий круїзний лайнер зіткнувся з кораблем, який був пришвартований до берега. Також з'ясувалося, що німці здійснювали семиденний річковий круїз з Кельна через Бельгію в Роттердам і назад в Кельн.