Український громадський діяч і директор аналітичного центру Віктор Андрусів в світлі останніх звинувачень у бік виборців Зеленського зробив гучну заяву зі скандальною назвою "Я бидло", яке змусило замислитися кожного.

Я бидло Добрий день. Мене звати Віктор Андрусів. Я кандидат політичних наук, директор потужного аналітичного центру....

Geplaatst door Victor Andrusiv op Dinsdag 16 april 2019

"...Я не завжди був бидлом. Раніше люди, які нарекли мене так, з повагою ставилися до того, що я робив. У них не було сумнівів в моїй непідкупності та порядності. Коли більшість боялися навіть пискнути в фб проти Януковича, ми з друзями блокували його в Межигір'ї. За це отримали купу справ у поліції і СБУ. Нас пресували і знищували. Я звільнився з роботи, щоб стояти поруч пліч-о-пліч зі своїми друзями в боротьбі з диктатурою. Ми одні з перших вийшли на Майдан..." - починає Віктор свою історію.

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У наступних рядках Андрусів говорить про те, що всі ті надії, які покладали на Порошенка після Майдану, виконані не були, що країна не стала краще розвиватися і навіть більше того - за ці роки економіка України розвивалася в три рази гірше ніж в Ефіопії.

"...Але винні за 5 років так і не покарані. Хоча сьогоднішня влада, стала такою завдяки жертві майданівців. Вони - влада, тим не менш, вирішили, що це справа честі. І з року в рік я переживаю цей важкий ганьба і безсилля. І продовжувати цієї ганьби я не хочу..."

Далі Віктор переходить до того, що він став бидлом в устах деяких тільки тому, що не захотів терпіти бездіяльність влади і вважав за краще голосувати за Зеленського.

"...Я став бидлом за те, що вирішив скористатися своїм правом змінити владу. Цього права я домагався у 2004 році, і в 2014-м. Це право - це єдине, що відрізняє демократію від диктатури. І сьогодні наявність цього права - це, можливо, єдине поки не знищене досягнення Революції Гідності. І саме за моє бажання скористатися цим правом, підтримати Зеленського - ви назвали мене бидлом."

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Діяч стверджує, що він з повагою ставиться до Порошенко і його виборців, але вважає, що гарант має понести політичну відповідальність за свою бездіяльність всі ці 5 років, адже саме так можна навчити усіх політиків думати не про те, що у них сьогодні, а про те, з чим вони підуть зі своїх посад.
"Дорогі прихильники Порошенка – вам страшно. І справа не в тому, ким є Зеленський чи за що він виступає, справа в тому, що ваш кандидат вирішив виграти залякавши все суспільство. Йому всеодно було хто буде в другому турі. Він давно планував всіх залякати Путіним. Ще до Зеленського він це робив з Тимошенко, а коли лідер змінився – він свою стратегію не змінив.
Поділ на кращих і гірших, на бидло і інтелігенцію – це не про демократію, не про свободу. Це про тоталітаризм, диктатуру і хунту. Вам може не подобатись інший вибір, вам навіть страшно може бути, але ви не можете йти проти фундаментальної цінності – свободи вибору. Бо тоді ви зневажаєте все, за що ми боролись. Зневажаєте пам'ять тих, хто за нашу свободу – віддав життя."

Нагадаємо, у мережі показали, як виглядали лідери президентської гонки2019 у ранньому віці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, квитки на стадіон "Олімпійський", де мають відбутись дебати між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, продаватися не будуть.

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського розповіла, які можливості може надати українцям ID-картка.