Найєм отримав відро помиїв на голову замість теплої зустрічі: відео

У п'ятницю, 19 травня, в Одесі напали на народного депутата Мустафу Найєма при відвідуванні Літнього театру в міському саду. Місцеві активісти вилили на нього і супроводжуючих відро фекалій і закидали гумовими фалоімітаторами.

Дружина Зеленського розсекретила, як коханий перетворився на слугу народу

Дружина шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського Олена відверто відповіла на запитання журналістів перед вирішальним "другим раундом" виборів 21 квітня.

Націоналізація ПриватБанку: суд ухвалив рішення на користь Коломойського

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У п'ятницю, 19 квітня, окружний адміністративний суд Києва ухвалив ще одне рішення на користь Ігоря Коломойського у справі про націоналізацію ПриватБанку.

"Я іду": у Зеленського з'явився послідовник за кордоном

Власник скандального телеканалу Barrandov TV в Чехії Яромир Соукуп заявив, що планує балотуватися у президенти країни. Наступні вибори у Чехії повинні відбутися у 2023 році.

Українці пригрозили Порошенку "ревізією": на кону – 100 мільярдів

Громадський активіст Степан Харченко записав потужне відеозвернення до чинного глави та кандидата у президенти Петра Порошенка напередодні вирішального туру виборів в Україні.