дебати Зеленського та Порошенка
дебати Зеленського та Порошенка

Емоції, сльози, радість і гнів: як переживали дебати тисячі українців

Головні дебати кандидатів країни Петра Порошенка і Володимира Зеленського на НСК "Олімпійський" завершились. Масштабне політичне шоу пройшло насичено, але на диво спокійно. За даними Нацполіції, на стадіоні було приблизно 22000 глядачів. Кореспондентка Знай.uа розповіла, як починалася і проходила найепічніша політична дискусія України.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Суд ухвалив нове рішення по ПриватБанку

Окружний адміністративний суд Києва виніс ще одне рішення на користь Ігоря Коломойського по справі про націоналізацію Приватбанку. Про це повідомляє прес-служба Національного банку України. Зазначається, що скасоване рішення визначав перелік пов'язаних з ПриватБанком осіб, адже в процесі націоналізації Нацбанк обміняв кошти пов'язаних з банком осіб на акції банку з подальшим їх продажем уряду України.

Ощадбанк

Курс валют на 20 квітня подарує українцям спокійні вихідні

Національний банк України (НБУ) встановив курс основних валют по відношенню до гривні на понеділок, 22 квітня. Як відомо, в порівнянні з попереднім банківським днем, гривня зросла на 2 копійки по відношенню до американської валюти, і зупинилася на рівні - 26,85 грн/долар. Про це повідомляє прес-служба регулятора.

дебати Зеленського та Порошенка
дебати Зеленського та Порошенка

Зеленський зізнався, за кого голосував у 2014 році: "Не міг собі уявити"

Перед початком дебатів з кандидатом у президенти України та чинним президентом Петром Порошенком, другий кандидат, шоумен Володимир Зеленський, зробив несподіване зізнання: виявляється, він голосував за свого опонента в 2014 році, коли втік "легітимний" Віктор Янукович і вирішувалося, хто встане на чолі держави замість зрадника.

Населення України
Населення України

Україна втрачає головну цінність рекордними темпами: на ці цифри боляче дивитися

Населення України скорочується. Фахівці повідомили, скільки людей сьогодні налічується у нашій країні. Станом на початок 2019 року, в Україні проживає 42,102 млн осіб. Для порівняння, у 2018 році цей показник був на 244 тисячі більше.