Озброєний неадекват напав на відділення Нової пошти

Відділення Нової пошти

У Дніпрі сталося жорстке пограбування відділення "Нової пошти". Відомо, що незадоволений клієнт пустив у хід холодну зброю, коли збагнув, що "хитрість" з підробленими документами не спрацювала. На даний час правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту і вивчають записи з камер відеоспостереження. Приймаються заходи щодо встановлення місцезнаходження підозрюваного.

Під Одесою в аварію потрапили відразу три фури

Місце ДТП

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На одній з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто. За оперативною інформацією екстрених служб, водій автомобіля, який спровокував масштабну ДТП, заснув за кермом. За інформацією журналістів, фури зіткнулися в Іванівському районі Одеської області біля повороту на село Шеметово.

Суд розглядає питання про зняття Зеленського з президентських виборів

Володимир Зеленський

Сьогодні Шостий Апеляційний Адміністративний суд міста Києва розгляне справу про зняття кандидата в президенти Володимира Зеленського з президентських виборів. Юрій Романенко, політолог, експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього, докладно пояснив ситуацію, що склалася. За його словами, згідно з чинним законодавством, підстав для зняття з виборів може бути кілька.

Олександр Пікалов розповів, чи збираються коміки з Кварталу в політику

Олександр Пікалов

Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов перед дебатами кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК "Олімпійський" розповів про свої очікування від масштабної політичної дискусії України та відповів на питання про місце в політиці для акторів "Квартал 95".

Українським водіям вводять нові правила техогляду

Техогляд

В Україні посилять правила технічного огляду для комерційного транспорту вже з 1 травня. Про майбутні зміни повідомили в Міністерстві внутрішніх справ. Новації торкнуться вантажо - і пасажироперевізників. Однак МВС вже в 2020 році планує розширити обов'язкову процедуру на всіх учасників дорожнього руху, що встановлює відповідний законопроект.