Позбавитися від "апельсинової кірки" не просто, пише newsyou. Багато жінок страждають від целюліту і прагнуть мати рівну і красиву шкіру. Целюліт з’являється через цілий комплекс факторів, особливо на шкіру впливає харчування. Якщо воно неправильне, засноване на споживанні трансжирів, напівфабрикатів і інших шкідливих продуктів, то рано чи пізно утворюється целюліт.

Саме тому для того, щоб позбутися целюліту, потрібно налагодити своє харчування. Перш ніж приступити до дієти, необхідно виконати детокс, тобто очищення організму.

Целюліт

Найбільш ефективно провести спеціальну детокс-дієту. Це дозволить позбутися від токсинів, шлаків, поліпшити імунітет, підвищити тонус. Все це призводить до оновлення і омолодження організму, поліпшенню стану шкіри, зниження ваги. Щоб провести її правильно, необхідно відмовитися від шкідливої їжі, газованих напоїв, алкоголю. За тиждень до детокс-дієти краще виключити з раціону сири, соління, консерви, кава, солодощі, кисломолочні продукти. А ось кількість рослинної їжі в раціоні треба збільшити. Дієта повинна тривати від трьох до десяти днів. А після чищення не можна вживати шкідливі заборонені продукти.

Целюліт

А вже після цього очищення можна використовувати харчування проти целюліту. В першу чергу у ньому виключаються певні продукти, які сприяють його появі.

Продукти, які призводять до ожиріння і целюліту, відомі практично всім. Так, це фастфуд, снеки, швидкі шкідливі перекуси, копчена їжа, жирне м'ясо, смажене м'ясо, риба або птахи. Не менш шкідливі чорний чай, розчинна кава, газовані напої, алкоголь (особливо пиво, шампанське, тобто напої з газами). До утворення целюліту призводять консервовані продукти, напівфабрикати, продукти з підсилювачами смаку, солодощі та хлібобулочні вироби, продукти з великою кількістю солі.

Позбутися целюліту непросто. Одним харчуванням справа не повинна обмежуватися. У сукупності з хорошою і правильною дієтою людині необхідно тренуватися (навіть домашні тренування будуть корисні), робити масаж, використовувати зволожуючі креми або лосьйони, які дадуть вашій шкірі новий шанс на життя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, учені розповіли, коли краще займатися спортом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", відомий фітнес-тренер розповів, як без спортзалу і дієт прибрати зайве

Також "Знай.ua" писав про те, що Супрун розповіла, як швидко зміцнити все тіло: вправа піде на користь навіть вагітним.