Зеленський шокував українців одразу після перемоги

Штаб "Зе!Команди" вже святкує перемогу кандидата в президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України.

Так, за даними екзитполів, шоу-мен, актор і політик йде вперед у президентських рейтингах з 73.2%. У штабі повним ходом відзначають ці великі цифри в рейтингах. Володимир Зеленський вже встиг зробити декілька важливих заяв на прес-конференції. Так, він зазначив, що чинний президент Петро Порошенко запропонував йому допомогу і якщо вона знадобиться — "я тобі подзвоню".

Комаровський поставив крапку в питанні новій посаді

найпопулярніший в Україні лікар-педіатр Євген Комаровський неодноразово був на слуху, як можливий політик в майбутньому.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Йому пророкували нову посаду в тому випадку, якщо переможе на виборах лідер політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський. Він заявив, що не планує ставати міністром охорони здоров'я, якщо Зеленський стане президентом України після виборів.

Після перемоги Зеленського Саакашвілі зібрався в Україну

Экс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі після оголошення результатів екзит-полів за підсумками другого туру президентських виборів подав клопотання про зняття з нього заборони на в'їзд в Україну.

Як відомо, у другому турі впевнено лідирує Володимир Зеленський, за якого віддали свої голоси 73% виборців.

"У мене є квиток, я вже звернувся через юриста до голови СБУ та голові прикордонних військ зняти заборону, який президент Петро Порошенко незаконно ввів проти мене, щоб я зміг прилетіти і захистити себе в суді", — поділився Саакашвілі.

Трамп привітав Зеленського з перемогою на виборах

Переможцю українських президентських виборів Володимиру Зеленському зателефонував президент США Дональд Трамп.

Про це повідомляє УП з посиланням на власні джерела в штабі Зеленського. Телефонна розмова відбулася за ініціативою американської сторони.

Крім того, посол Франції Ізабель Дюмон приїхала в штаб кандидата в президенти України Володимира Зеленського, який за результатами ексит-полів, переміг у другому турі виборів.

В Україні пролунала жахлива ДТП

У Волинській області сталася страшна ДТП, яка забрала життя трьох людей, серед яких дитина 2011 року народження. Нещастя сталося 21 квітня, в неділю.

Трагедія сталася поблизу села Крупа Луцького району. Пасажирський автобус Луцьк - Тернопіль скоїв зіткнення з легковим автомобілем Renault Kangoo.

В результаті аварії загинуло троє людей, які перебували в салоні легковика, – чоловік, жінка і дитина 2011 року народження, який помер в кареті швидкої допомоги