Український блогер з окупованого путінськими головорізами Криму Ліза Богуцька попередила українців про події, які обрушаться на голову відразу після великодніх свят.

Про це стало відомо завдяки повідомленням блогера в соцмережі Facebook.

Ліза Богуцька

"Не встигла прокинутися, а тут таке! Несподіване! Христос воскрес! Щось у мене є великі підозри, що після Великодня життя почне налагоджуватися. Вам так не здається?", - написала Богуцька.

Не успела проснуться, а тут такое! Неожиданное! Христос воскрес! ... Что-то у меня есть большие подозрения, что после Пасхи жизнь начнет налаживаться. Вам так не кажется?

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще
Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 27 april 2019

Варто нагадати, що мережа активно обговорює несподівані плани чинного гаранта Петра Порошенка, про які йдеться у публікації Лізи Богуцької, розміщеної на її сторінці в Facebook.

Богуцька пише: "Поки ми з вами обговорюємо викрутаси ВР і самонемочі, у Петра народжуються нові ініціативи. І уявіть собі, я тільки що по телефону говорила зі своїм другом і сказала якраз про це: "Найвигіднішим було б для Петра зараз розпустити Раду". Його шалені 25% проголосували б за БПП, навіть не знаючи, що там через праймеріз пройшли Свинарчуки, Кононенко, Грановський, Луценки і т. д. Все нові обличчя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці активно обговорюють в мережі перепалку кандидата в президенти Володимира Зеленського та чинного президента і його опонента Петра Порошенка, яка відбулася в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Користувач соціальної мережі Facebook Ліза Богуцька пояснила, чому підтримує Зеленського і вважає, що він розмовляв з гарантом правильно. Жінка пише, що проголосує на виборах президента за Володимира Зеленського, тому що він говорить про ті речі, які хвилюють українців, але про це бояться говорити інші.

Нагадаємо, Зеленський показав топ-чиновників "Слуги народу": жодного з "Кварталу 95".

Як повідомляв Знай.uа "Аморальність всієї порошенківськоі мр**і зашкалює": Богуцька відрізала нападки на маму Зеленського.

Також Знай.uа писав, "Грубо, незграбно, примітивно": Богуцька розкрила плани Порошенка на Зеленського.