В мережі опублікували знімки відпочинку Зеленського в Туреччині

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський, який переміг на виборах президента, відпочиває на курорті Туреччини в районі Бодрум. Як передають турецькі ЗМІ, Зеленський оселився в готелі, яка розташовується в кварталі Гюверджинлік. На фото видно, як Зеленський тримає власноруч приготовлені шашлики.

Супрун розповіла українцям про непотрібність швидкої допомоги

Уляна Супрун

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відома своїми порадами блогероміністр Уляна Супрун знову взялася за своє і розповіла українцям про "непотрібність" швидкої допомоги. Так, за її словами, у більшості випадків громадяни України викликають "швидку" тоді, коли вона не потрібна. Супрун назвала міфом чутки про те, що після початку медичної реформи розраховувати на приїзд бригади швидкої допомоги можна тільки в тому випадку, якщо температура підніметься до 40 градусів.

Українцям розповіли головні пункти гучного Закону про мову

Верховна Рада

Верховна Рада прийняла у другому читанні і в цілому законопроект про забезпечення функціонування української мови як державної № 5670-д. 112.ua проаналізував підсумковий документ, поданий профільним комітетом в сесійний зал і виділив головні пункти.

Українська гімнастка завоювала для україни ще одну медаль на етапі Кубка світу

Влада Нікольченко

На етапі Кубка світу з художньої гімнастики в азербайджанському Баку українка Влада Нікольченко виграла бронзову медаль в особистому багатоборстві, успішно виступивши в чотирьох дисциплінах. Також Влада змогла кваліфікуватися у всі фінали. Тому в понеділок, 29 квітня, 16-річна Нікольченко побореться за нагороди в окремих видах змагань.

У команді Зеленського розповіли, що на радника Порошенка чекає відповідальність

Іван Апаршин

Член команди Володимира Зеленського, радник з питань оборони, Іван Апаршин "оголосив вирок" раднику президента України Петра Порошенка Юрію Бірюкову. Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів. Зокрема, Апаршин зазначив, що на Бірюкова чекає відповідальність за дії, які він скоїв на високому посту. Варто відзначити, що в сюжеті телеканалу йдеться про величезні махінації Міністерства оборони при виділенні і будівництві житла для військовослужбовців.