Увечері в понеділок, 29 квітня, на Рівненській атомній електростанції стався пожар. Про це повідомляє прес-служба РАЕС.

за Причиною пожежі могло послужити пошкодження трансформатора.

Загоряння на електростанції зафіксували у 21:04. Внаслідок чого сталося відключення третього енергоблоку електростанції.

Пожежу вдалося швидко ліквідувати. Точні причини займання з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"через пошкодження трансформатора 7АТ з подальшим його загорянням відключилася перша система шин 330 кВ і енергоблок №3 РАЕС (ВВЕР-1000). Зараз пожежу ліквідовано силами державного пожежно-рятувального загону з охорони РАЕС ДПРЗ-2. За шкалою оцінки ядерних подій INES подія класифікується рівнем "нуль/поза шкалою", - йдеться в повідомленні.

О 22:00 у понеділок, 29 квітня в роботі перебували енергоблоки №1 та №4 Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1260 МВт.

При цьому на електростанції відзначили, що порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

"Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався та знаходиться у межах діючих норм, - повідомили на РАЕС.

Geplaatst door Dmitry Benko op Maandag 29 april 2019

Нагадаємо, полум'я охопило ракетний завод.

Як повідомляв Знай. ua, гарячий Boeing падав прямо на голови місцевим жителям.

Знай. ua писав, що на Великдень раптово спалахнула церква.