У вівторок, 30 квітня, близько 6:00, в с. Тюдів (Косівський р-н) сталася ДТП. Згідно з інформацією Управління з питань цивільного захисту ІФ ОДА, водій тягача «МАЗ» допустив перекидання автомобіля, після чого сталося зіткнення з житловим будинком.

В результаті водій і двоє пасажирів вантажівки отримали травми. Крім того, в будинку пошкоджена одна з кімнат.

Поліція

Раніше ми вже писали про жахливу аварію, яка сталася в окупованому Криму. В результаті сильного зіткнення легковика та мікроавтобуса загинули п'ятеро людей, ще троє отримали травми різної тяжкості. Правоохоронці розповіли: "Водій автомобіля Chevrolet Lacetti, 1999 року народження, рухаючись з боку Сімферополя у напрямку села Піонерське, не впорався з керуванням, допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Vito, під керуванням водія, 1969 року народження, який рухався в зустрічному напрямку".

Місце події

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у вівторок, 30 квітня, в результаті прикре ДТП в Росії постраждали українці. В результаті зіткнення Камазу та пасажирського автобуса Yutong в Кримському районі Орловської області РФ постраждали 15 українців. Спочатку було госпіталізовано п'ять українців. Про це повідомили в МНС РФ по Орловської області. Після потужного удару від зіткнення автобус перекинувся і вилетів у кювет.

Місце аварії

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дарницькому районі української столиці на Харківському шосе зіткнулися Suzuki і Fiat. В результаті аварії постраждали двоє дітей, їх госпіталізували з підозрою на струс мозку. У салоні автомобіля марки Fiat перебували двоє дітей. Медики повідомляють, що вони отримали травми голови.

Також "Знай.uа" писав, що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталася смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобіля і чотири вантажівки. Кілька людей загинули.