Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 30 квітня.

ЦВК оголосила Володимира Зеленського президентом України

У вівторок, 30 квітня о 12.00 за київським часом ЦВК оголосила офіційні результати виборів президента України-2019.

Про це йдеться у офіційній заяві ЦВК.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так за результатами другого туру виборів беззаперечним переможцем і новообраним президентом став Володимир Зеленський із результатом 73, 22% голосів проти 24.45% у чинного глави держави Петра Порошенка.

Порошенко зателефонував Зеленському: "Суперництво - у минулому"

Український президент Петро Порошенко звернувся до українців і розповів, чим займеться в останні тижні своєї президентської каденції. Крім того, він повідомив про розмову з Володимиром Зеленським та домовленості, яких у цій розмові було досягнуто.

Порошенко звернувся до свого опонента на виборах та запропонував йому скоординувати зусилля для спільної відсічі російській агресії. За його словами, із Зеленським домовлено зустрітися найближчим часом.

Порошенко поспіхом продав своє майно: подробиці та ім'я нового власника

У кишинівській компанії "Twins Estate S. R. L." заявили, що вони придбали пакет акцій великого торгового центру Кишинева АТ "Gemenii S. A." (колишній універмаг "Дитячий світ"), яким раніше володів чинний президент України Петро Порошенко.

Так, у вівторок, 30 квітня, "Twins Estate S. R. L." розповсюдила прес-реліз про те, що придбала мажоритарний пакет акцій колишнього "Дитячого світу" в Кишиневі. Згідно з інформацією, договір про купівлю-продаж наприкінці минулого тижня схвалений Радою з конкуренції і вступив у силу.

"Бориспіль" показав мапу України: Крим – "розчинився в повітрі"

У аеропорту "Бориспіль" прогримів гучний скандал, пов'язаний із Кримом - поліція відкрила кримінальне провадження та з'ясовує усі обставини.

Про це повідомили у прес-службі столичної поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом розповсюдження відеоролика із зображенням мапи України без Криму в приміщенні аеропорту "Бориспіль" в Київській області.

В Україні "урізали" вступну кампанію: до чого готуватися абітурієнтам

Українські чиновники досить серйозно скоротили терміни вступної кампанії у вищі навчальні заклади. Так, в ефірі одного з українських телеканалів держексперт директорату вищої освіти Анжеліка Кернічна спробувала пояснити суть нових правил.