З 1 травня українців штрафуватимуть за комуналку: кому це загрожує

До боржників за комунальні послуги в Україні застосовуватимуть санкції у вигляді штрафів, пені та відключення від постачання. Подібні заходи передбачено новими нормами ЖКГ, які набудуть чинності в Україні 1 травня.

Зміна мобільного оператора без втрати номери: інструкція

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Починаючи з 1 травня українські мобільні оператори запустять нову послугу для абонентів, яка дозволить їм змінити оператора без втрати номера. Виконавчий директор Українського державного центру радіочастот (УДЦР) Вадим Гулько пояснив, яким чином можна буде скористатися новою послугою. Він зазначив, що все дуже просто – абонентам потрібно виконати дві дії.

Привітав та подарував Біблію: Єпіфаній розповів про теплу зустрічі із Зеленським

Предстоятель Православної церкви митрополит Епіфаній привітав Володимира Зеленського з обранням на найвищу посаду в країні і подарував новообраному президенту Острозьку Біблію. У вівторок, 30 квітня, Володимир Зеленський зустрівся з предстоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм. Про це митрополит повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Карта України без Криму: поліція взялася за аеропорт Бориспіль

Поліція почала розслідування щодо появи відеоролика на екранах, розміщених у державному аеропорту Бориспіль. На скандальному відеозаписі карту України було зображено без Автономної Республіки Крим. У понеділок, 29 квітня, один з пасажирів аеропорту повідомив правоохоронцям про ротацію відео.

Військовий автомобіль підім'яв під колесами десятки протестувальників: відео не для слабкодухих

У Каракасі проходять масові протести, які почалися відразу після відеозвернення лідера опозиції Хуана Гуайдо. Він оголосив про "фінальну стадію" операції з повалення президента Венесуели Ніколаса Мадуро. В інтернеті з'явились відео, на яких чути стрілянину, після чого один з телеканалів показав ролик, як військовий автомобіль без зупинки в'їхав у натовп протестувальників.

Комаров розповів, який Зеленський насправді

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров поділився емоціями після офіційної перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах. Журналіст опублікував зворушливий пост у Facebook.