Інколи прочитаєш оголошення на дверях під'їзду і розумієш, що в когось з'явився справжній літературний геній.

Про це повідомляють ЗМІ.

Доволі складно зрозуміти суть та логіку певної частини оголошень, які розклеюють на вулицях українських міст та сіл. Проте інші ж можуть перетворити всього кілька рядків на справжній шедевр, у якому сплітаються і лірика, і трагедія, і крик людської душі.

При цьому все більше експертів зазначаються, що найкращі оголошення вбирають у собі "сухі" факти, які прямо вказують на послуги, чи використання справжнього народного гумору для продажі послуги.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Варто нагадати, що відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи "5’nizza" Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує в яскравому образі. В кадрі Сергій Бабкін з'явився в червоній спортивній кофті на блискавці і чорних подертих джинсах, які заправив в червоні шкарпетки.

Нагадаємо, відомий український блогер Майкл Щур у своїй програмі у притаманній йому саркастичній манері пожартував над музикантом Святославом Вакарчуком. Щур прокоментував відеозвернення лідера гурту "Океану Ельзи", який повідомив, що наступний концерт відбудеться в Києві на День міста. При цьому співак заявив, що це "демократичний концерт з демократичними цінами", де "не буде ніяких віп-зон".

Як повідомляв "Знай.ua", американський модний бренд Beloved Shirts випустив лімітовану колекцію нестандартних костюмів для плавання. На купальниках зображені світові зірки, зокрема, президент США Дональд Трамп та ватажок кримських і донецьких терористів Володимир Путін.

Також "Знай.ua" писав, що у минулому році після 30 років шлюбу розлучилася одна з найвідоміших пар російського шоу-бізнесу - Євген Петросян і Олена Степаненко. "Розлучницею" виявилася 30-річна помічниця гумориста Тетяна Брухунова, яка вже не приховує стосунки з 73-річним метром.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук