Світ стрімко розвивається і поки одні жалкують про минулі часи, інші намагаються влитися в скажений потік життя. Прикладом цього є і пенсіонерка із Запоріжжя, яка гордо розсікає по місту на молодіжному транспорті - гіроскутері. При чому робить це з такою майстерністю, що українці дивуються цьому таланту. Не пройшов повз такої події і юрист Михайло Шнайдер, який опублікував відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Запорожская пенсионерка едет в магазин на Гироскутере. Теперь ты точно видел Все)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 3 mei 2019

"Запорізька пенсіонерка їде в магазин на гіроскутері. Тепер ти точно бачив все" - підписав відео Шнайдер.

Українці поспішили поділитися своєю думкою під публікацією:
"Поки в кадрі - їде,за кадром впаде або ще щось трапиться. Бабусям таке робити не можна!", "Рева як побачить - пенсію відбере", "Відеомонтаж".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пенсійна реформа в Україні 2019
Пенсійна реформа в Україні 2019

Бабуся досягла такої популярності, що про неї розповіли навіть на одному з українських каналів.

На відео видно, як літня жінка спокійно маневрує на гіроскутері і об'їжджає ями. Варто відзначити, що не кожен дорослий може похвалитися таким умінням. Відео від ТСН викликало бурхливу реакцію в українців, який захопилися пенсінеркою:
"Те відчуття коли навіть їздити на гіроскутері не вмієш ( + руку через нього зламав), а бабуся взагалі пре без зупинок, з упевненістю. Довгих років життя таким.", "Ну н*фіг, я спробував встати на цю хр*нь - мало не вбився", "бабуля хапнула корвалолу і понеслося", "Бабуся просто супер", " І що тут дивного? Навпаки дивно коли люди не вміють користуватися сучасними гаджетами", "Норм бабуся віджигає"

Нагадаємо, що Гройсман придумав для українців "еліксир безсмертя".

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українці відреагували на прохання Порошенка "думати" перед виборами

Також, портал Знай.ua писав про "таблетку пам'яті", яку дали українцям: що обіцяв, а що виконав Порошенко.