У львівській школи №93 дітей замість уроків водять до церкви молитися за гарне навчання, а вчителька розповідає учням про нюанси статевих відносин гомосексуалів.

Відповіде відео з'явилось у мережі.

За словами користувачів мережі місцева вчителька постійно розповідає дітям, проте що можна померти, якщо відвідати туалет відразу після людини, яка "сповідує" нетрадиційну орієнтацію.

В одній із львівських шкіл дітей замість уроків водять до церкви молитись за гарне навчання, а вчителька християнської етики розповідає учням про те, що можна померти, якщо зайти після гомосексуаліста до туалету. Відео зняли діти

Geplaatst door Depo Lviv op Vrijdag 10 mei 2019

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що у Першій міській гімназії Черкас розгорівся скандал. Вчителька музики вирішила долучити 10-річних дітей до радянського минулого. І не тільки розповіла популярні "факти" кремлівської пропаганди, але й змусила співати пісні радянських часів.

Вчителька на уроці з дітьми вирішила заспівати пісні "Катюша", "Синий платочек" і "Вставай страна огромная". Крім того, після співів дітям включила відео з російським президентом і розповіла, як Радянський Союз, а точніше Росія звільнила Україну від загарбників. Директор департаменту освіти міськради Черкас Сергій Воронов зазначив, що міська влада могла б відреагувати оперативніше, якби ті, що скаржаться надали якісь відео докази таких кричущих порушень з боку вчителя.

Нагадаємо, навіть в 21 столітті багато країн Азії і Африки залишаються вкрай небезпечними для маленьких дівчаток, адже вони практикують те, що в цивілізованому світі називається сексуальним рабством. У наш час абсолютна більшість європейок здобуває освіту, і лише потім виходить заміж. Однак, у дівчаток, які народилися в країнах Африки та Азії, немає такої привілеї. Вже в 5 або 8 років їх видають заміж за чоловіків старших у 3-5 разів, а потім їх чекає жахлива шлюбна ніч і народження дитини.

Як повідомляв "Знай.ua", під Ковелем Волинської області сталася бійка між двома школярками 15-ти та 12-ти років. Як стало відомо, одна з учасниць бійки навчається в школі №7 міста Ковель, інша - в навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району, на території якого і сталася бійка.

Також "Знай.ua" писав, що 19-річну Нусрат Джахан Рафі була облита гасом і підпалили на даху школи. За два тижні до трагедії дівчина скаржилася, що до неї домагається директор.

Путін був впевнений що Порошенко не програє такому кандидату, як Зеленський. Сергій Гайдай