19-річну Нусрат Джахан Рафі була облита гасом і підпалили на даху школи.

За два тижні до трагедії дівчина скаржилася, що до неї домагається директор.

27 березня дівчина вона зізналася, що директор школи запросив її в свій кабінет і кілька разів торкався її непристойним способом. Нусрат втекла від директора і відразу ж з'явилася в поліцію.

Коп зняв її розповів на камеру. На кадрах дівчина плаче, скоріше всього від переляку і розгубленості.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Згодом офіцер поліції передав відео місцевим ЗМІ, і його ширили в соціальних мережах.

Під час арешту директора біля школи зібрався натовп людей. Вони вимагали його звільнення, а дівчину називали винуватицею події.

6 квітня Нусрат прийшла в школу здавати іспити. Якісь дівчата попросили її піднятися на дах – нібито, там били її подругу. На даху дівчину обступив натовп з чотирьох осіб в паранджах. Юрба вимагала, щоб вона забрала заяву проти директора. Нусрат відмовилася. Її облили гасом і спалили.

Місцеві лікарі не змогли допомогти бідоласі. Її направили в лікарню в Дакку. Дівчина розуміла, що може померти, тому записала звернення на камеру брата:

"Вчитель торкався мене, я буду боротися з цим злочином до мого останнього подиху", — говорила дівчина. Також вона зізналася, що впізнала в своїх убивць студентів школи.

10 квітня Нусрат померла. На її похорон у Фені приїхали тисячі людей.

Варто нагадати, що Вчителька англійської мови Ліліт Варданян однієї з шкіл Красноярська побила двох учениць прямо під час уроку. Обурливий випадок школярі зняли на відео і опублікували в інтернеті. В даний час викладачку звільнили.

Варто відзначити, що в цій історії не все так просто, як здається на перший погляд. Згідно з розповідями інших школярів, постраждалі самі спровокували конфлікт і довели педагога до нервового зриву. Як учні, так і колеги жінки були вражені її поведінки, оскільки до цього її вважали врівноваженою та спокійною. У коментарі під публікацією зазначили: "Вона вже не витримала. Хочеться справедливості в цій ситуації, а то звинувачують тільки вчителі".

Нагадаємо, В українській школі розгорівся скандал з побоями

Як раніше повідомляв "Знай.ua", в Хмельницькому семикласниці пустили школярку по колу

Також Знай.ua" писав про те, що Десятирічний школяр покінчив із собою через жорстокої цькування