У Києві поліцейський наніс чоловіку удар в область серця, від якого той помер

Поліція України

Смертельна пригода сталася в Дарницькому районі столиці. У повідомленні правоохоронців йдеться: "09.05.2019 вдень в районі ДВРЗ у результаті незрозумілого конфлікту поліцейського і чоловіка-водія, правоохоронець вдарив чоловіка в область серця (за словами потерпілої сторони) і той впав в клінічну кому".

Окружний київський суд прийняв очікуване рішення щодо скандального закону про мову

Андрій Парубій

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Окружний адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні заяви активістки Олени Бережної, яка просила заборонити спікеру Ради Андрію Парубію підписувати і публікувати закон про мову. Зокрема, у рішенні суду йдеться, що заявник не довів протиправності дій спікера українського парламенту.

У Трампа знайшли ворога США в оточенні новообраного президента України

Рудольф Джуліані

Адвокат американського президента Дональда Трампа і його близький друг Рудольф Джуліані в ефірі Fox News назвав прізвище ворога Америки в оточенні новообраного президента України Володимира Зеленського. Як пояснив Джуліані, скасували візит саме з тієї причини, що в команді нового президента є вороги Трампа. Ним виявився "джентльмен на ім'я Лещенко".

Український президент Володимир Зеленський зустрівся з послом КНР в Україні Ду Веєм

Володимир Зеленський

Про це новоибранный гарант написав на своїй сторінці в соціальній мережі: "Мав зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом КНР в Україні Ду Веєм. Говорили про розвиток співпраці і традиційно дружніх відносин між нашими країнами. Для України важливий досвід Китаю та інвестиції".

У результаті страшної аварії в Києві загинули двоє військових

Місце аварії

У п'ятницю, 10 травня, в Києві автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих повертався з Операції Об'єднаних сил. Загиблий Богдан Авраменко працював в одному з підрозділів Генштабу. Він родом з міста Рівне. Побратим загиблого Валерій Гавщук на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook написав, що Авраменко повертався додому.