Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 13 травня.

Зеленський передав долю Ради до рук українців: вирішувати нам

Команда новообраного президента Володимира Зеленського поцікавилася думкою українців щодо необхідності розпуску Верховної Ради. Відповідне відео оприлюднили у Facebook на офіційній сторінці Зе! Команди.

"Якщо кількість переглядів відеозвернення про необхідність розпуску Верховної Ради набере 1 млн, на це питання зверне увагу новообраний президент України Володимир Зеленський", - йдеться в ролику.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шустер викрив головну таємницю Порошенка: "Ти з ним тричі на день розмовляєш"

Нещодавно відомий телеведучий Савік Шустер анонсував повернення до України та старт нового ток-шоу. Шустер поділився своєю думкою про чинного президента України Петра Порошенка.

Савік Шустер заявив, що він не тримає зла на Порошенка. Також він додав, що той - здібний президент, але він не повинен керувати державою.

Європа "закрила очі" на паспорти Путіна для донеччан: стурбовані усім, окрім України

Європейський Союз не буде запроваджувати нові санкції проти РФ з-за їх вирішення роздавати паспорти жителям Донбасу. Про це повідомили міністри закордонних справ держав-членів ЄС, які зібралися в Брюсселі.

Глава МЗС Чехії Томаш Петршичек, який приїхав відзначити 10-ту річницю Східного партнерства, заявив, що ЄС знає про рішення РФ, однак не планує посилювати тиск на Москву через нього.

Влада Яму запідозрили в родинних зв'язках з Ар'єю Старк: "Боже, одне обличчя"

Влад Яма
Влад Яма

Знаменитий український хореограф і танцюрист Владислав Яма виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram раритетне фото мами в молодості. Кадр був приурочений Міжнародному дню матері, чим не на жарт схвилював шанувальників. Українці відзначили, що танцюрист, як дві краплі води схожий на маму, тільки без пишної шевелюри на голові.

На "Київенерго" хочуть подати судовий позов: депутати вимагають відшкодування за "спадок" із дірявих мереж

Чисельні аварії на тепломережах впродовж останнього року масово охопили столицю. А їхні наслідки кияни запам’ятають надовго – люди місяцями вимушені були перебувати без гарячої води, а взимку дехто, взагалі, залишався без опалювання. Виною всьому – масштабна кількість зношених мереж, які залишилися "у спадок" від "Київенерго". Саме це питання спровокувала несподіваний поворот подій на засіданні постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, що відбулася 13 травня в столичній мерії. Який саме, дізнавалися Знай.ua.