Справа Зайцевої отримала непередбачуване продовження: вона - точно, Дронов - під питанням

Винуватиця жахливої аварії у Харькові на Сумській Олена Зайцева завершила прочитання матеріалів справи. Відомо, що суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу. Про це стало відомо завдяки інформації прес-служби Харківського апеляційного суду.

В Україні з 1 травня скасували прив'язку номера до оператора. Оператора можна змінити, а старий номер - залишити, пише Ліга. Ось вже майже два тижні в нашій країні доступна послуга, яка в Європі та інших регіонах працює десятиліття - мобільний сервіс, що дозволяє зберігати мобільний номер абонента при зміні оператора.

Парубій підписав Закон про мову: перші подробиці

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Голова Верховної Ради Парубій підписав законопроект про функціонування української мови як державної. Це сталося на засіданні Верховної Ради у вівторок, 14 травня. Перед тим, як підписати закон про мову Верховна Рада відхилила чотири проекти постанови про скасування рішення про ухвалення закону про мову.

Поки українці ледь зводять кінці з кінцями та виживають від пенсії до пенсії, міністр соціальної політики Андрій Рева, замість того, щоб виконувати свої прямі обов'язки та піклуватися про добробут українців, відпочиває на широку ногу у дорогих ресторанах.
Каменських прокоментувала майбутнє весілля з Потапом: Ви все дізнаєтеся

Відома українська співачка Настя Каменських, яка в травні цього року збирається вийти заміж, відвідала в Києві презентацію дебютного альбому групи ZBSband - своїх підопічних на талант-шоу "X-Фактор". Альбом отримав назву "Аудіотеатр".