Перший законопроект Зеленського: деталі документа

Нагадаємо, що незадовго до початку позачергового засідання Верховної Ради у середу, 22 травня, президент України зареєстрував у парламенті свої перші законопроекти. Так, документ під номером 10317 вносить зміни до існуючого закону "Про публічні закупівлі". Зокрема, виводить з-під його дії необхідні Центрвиборчкому для проведення виборів придбання.

Парубій погрожує державним переворотом: "Відчуваєте запах шин?"

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій у своєму Twitter написав неоднозначий пост, який сприйнявся українцями, як натяк на повалення конституціного ладу чи на захоплення державної влади. Так, зокрема, спікер непрозоро написав, що "у повітрі запах палаючих шин".
Президент України Володимир Зеленський, який у понеділок, 20 травня, присягнув на вірність Україні, заявив, що найближчим часом чекає зустрічі зі своїм попередником – п'ятим президентом Петром Порошенком.

Чиновник Порошенка "склеївся" з підлеглою прямо в кабінеті: віддирали і реготали всім світом, "чл*н в полон"

На Вінничині голова РДА відзначився гучним секс-сскандалом. Так, його застукали із коханкою, а "розлучити" їх змогли лише лікарі райлікарні. Солодку парочку доправляли в лікарню під службовою скатертиною з одного кабінету самого голови району.

Укрзалізниця запускає додаткові поїзди до моря: повний список та розклад

Українцям оголосили продаж квитків на літні поїзди у напрямку одеських морських курортів. "Час планувати літні відпустки: "Укрзалізниця" вже відкрила продаж квитків на 18 потягів, які в літній період курсуватимуть до популярних морських курортів нашої країни в Бердянську, Одесі, Генічеську, Миколаєві та Херсоні".