Коломойський вказав на фатальний прокол Порошенка

Відомий бізнесмен Ігор Коломойський розповів, які фактори вплинули на програш Порошенко під час його виборчої кампанії. Про це він повідомив в інтерв'ю "Українській правді".

Руслан Хомчак
Руслан Хомчак

Новий глава Генштабу заговорив про пряме російське вторгнення

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Новоспечений начальник Генштабу Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що ситуація на Донбасі загрозлива. За словами нового голови Генштабу ЗСУ Руслана Хомчака ситуація на Донбасі досить небезпечна через те, що українська армія протистоїть Росії. При цьому він додав, що загроза прямого вторгнення постійно зберігається.

Підкорив Париж з першого разу: Зеленський готується до найважливіших переговорів

Новообраний український президент Володимир Зеленський планує найближчим часом провести телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном. Про це повідомляє сайт Адміністрації президента.

Руйнівні наслідки повені на Закарпатті зняли з висоти пташиного польоту

Страшна стихія наробила біди на Закарпатті. Буквально за декілька днів випала місячна норма опадів, з берегів вийшли річки і затопили населені пункти. через потужні зливи під водою опинилися сотні дворів, гектара сільських угідь, зруйнували кілька мостів і берегових.

Епіфаній та Філарет
Епіфаній та Філарет

Українській церкві загрожує розкол

Почесний патріарх ПЦУ на синоді Філарет не підтримав Єпіфанія, як предстоятеля церкви митрополита Київського і всієї України. Про це сам Епіфаній розповів журналістам після завершення синоду ПЦУ.