Найбільша афера Порошенка-Ахметова зникне з 1 липня: Данилюк зробив заяву

Новий глава РНБО Олександр Данилюк заявив, що через місяць афера "Роттердам +" з 1 липня просто зникає. Про схему заробітку політик розповів під час брифінгу телеканалу ZIK.

Політик пояснив, що всі, від кого залежить впровадження ринку, мають ряд ризиків, якщо це рішення набуде чинності. Негативний ефект для громадян і економіки країни цілком реально зменшити.

Всесвітньо відомий футболіст загинув в жахливій ДТП

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знаменитий футболіст, колишній півзахисник збірної Іспанії Хосе Антоніо Рейєс загинув у дорожньо-транспортної аварії. Про це повідомляє прес-служба Севільї в Twitter. Сумну новину про загибель Хосе Антоніо Рейєс повідомили друзі футболіста. Відомо, що аварія сталася в Іспанії, між "Севільєю" і Утрерой.

"Спочивай з миром", - сказано в повідомленні.

Фігурантка скандалів та подруга Гонтарєвої: хто втиснувся у наглядову раду популярного банку

Скандально відома через корупційний скандал Алла Шульга є членом наглядової Ради однієї із найбільших фінансових установ України - Укрексімбанку.

Шульга - фігурант скандалу зі зняттям 1 млн доларів з рахунків Вернум Банку, тоді як громадяни могли знімати по 500 доларів, розповідає журналіст.

Епічний міст Кличка у Києві знову "розбомбили": вони кайфують від цього

Лише нещодавно мер Києва Віталій Кличко відкрив міст між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів. Той не простояв і дня, як на ньому тріснула скляна частина. Ту частину мосту огородили, але люди підходять до тріснутого скла і фотографуються.

На фото видно, що скло потріскалося на дрібні шматочки. Воно було нічим не закріплене і люди могли без жодних зусиль підняти фрагменти скла руками.

Трамп запросив Зеленського у Вашингтон: коли зустріч та які питання вирішуватимуть

Президент України Володимир Зеленський отримав запрошення на зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Відомо, що президент США зустрінеться із Зеленським лише після зустрічі з Путіним.

Курт Волкер, Перрі, Валерій Чалий і Вільям Тейлор доклали зусиль, аби зустріч все-таки відбулася. Головною її темою стане врегулювання конфлікту на Донбасі.