Знаменитий футболіст, колишній півзахисник збірної Іспанії Хосе Антоніо Рейєс загинув у дорожньо-транспортної аварії. Про це повідомляє прес-служба Севільї в Twitter.

"Ми не можемо повідомити більш сумну новину. Хосе Антоніо Рейєс загинув у ДТП. Спочивай з миром", - сказано в повідомленні.

Відомо, що аварія сталася в Іспанії, між "Севільєю" і Утрерой. На даний момент не розкриваються подробиці трагедії.

Іспанському футболісту було всього 35 років. За свою кар'єру він виступав за лондонський Арсенал, Севілью, Реал Мадрид, Бенфіку і Еспаньол.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Його останньою командою була "Естремадура" з другого іспанського дивізіону. За збірну провів 21 матч, забив 4 м'ячі.

"Ми відчуваємо глибокий сум з приводу смерті колишнього гравця нашого клубу Хосе Антоніо Реєса. Ми співчуваємо також родині, близьким і нинішньому клубу гравця", – йдеться у заяві мадридського Реала.

Він п'ятиразовий переможець Ліги Європи (рекорд турніру), фіналіст ЛЧ, чемпіон Іспанії і Англії, володар Суперкубка Європи. Футбольний світ шокований і засмучений новиною про передчасної смерті екс-півзахисника збірної Іспанії.

Раніше повідомлялося, що пішов з життя відомий український поет, публіцист, заслужений діяч культури, лауреат премії імені Тараса Шевченка Дмитро Кремінь. Серце генія української поезії зупинилося в суботу, 25 травня.

Про цієї сумної новини повідомила прес-служба Миколаївської обласної ради.

"Його поезія заспокоювала душу, від геніальних слів серце падало в гармонію… Дмитро Дмитрович Кремінь назавжди залишиться в наших серцях", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, культовий актор пішов з життя, обожнювали мільйони.

Як повідомляв Знай. ua, у Чернівецькій області у жахливому ДТП розбилися два брати.

Також Знай. ua писав, що помер легендарний екс-прем'єр.