6 червня в Одесі припинять подачу води через проведення термінових ремонтних робіт по заміні засувок. Водопостачання буде припинено з 09:00 до 22:30 для деяких споживачів.

Весь список вулиць, де відключать воду:

- Люстдорфська дорога, 139-175/5;
- вул. Тімірязєва;
- вул. Костанді;
- вул. Рівності;
- вул. Новгородська;
- вул. Анни Ахматової;
- вул. Сумська;
- вул. Ялинкова;
- вул. Чернігівська;
- вул. Тульська.

Нагадаємо, 1 травня, в Україні набув чинності закон «Про житлово-комунальні послуги", який передбачає нарахування пені за несвоєчасну оплату послуг у розмірі 0,01% від суми боргу за кожен день прострочки.

Як повідомляв портал Знай.uа, уряд і компанія "Нафтогаз" нахабно кинули український і готуються в черговий раз підняти ціну на блакитне паливо для населення. Про це заявив журналіст Олександр Дубинський.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що "Нафтогаз" після рішення Кабінету міністрів переглянув тариф на газ для простих українців. Згідно з новими тарифами, за кожен куб доведеться платити 8,247 грн.