Під Києвом літак звалився просто у воду: водолази дістають тіла

Під Києвом легкомоторний літак АН 2 не долетів до аеропорту і впав. На борту знаходилися три людини. Спочатку йшлося про те, що літак зник з радарів. Висловлювалися думки про те, що судно розбилося.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Провалив переатестацію і знову за роботу: як тисячі "старих" копів відновлюють у "новій поліції"

Після того, як в Національній поліції стартувала переатестація, в ряди копів зуміли відновитися приблизно 3 тисячі працівників. Про це стало зрозуміло зі слів голови Національної поліції Сергія Князєва в ефірі 1+1.

Російський есмінець пішов тараном на військовий крейсер США

У п'ятницю, 7 червня, у Філіппінському морі ледь не зіткнулися американський крейсер Chancellorsville і російський есмінець "Адмірал Виноградов". Про це пише командування ВМС США в Twitter.

Зеленський терміново звернувся до українців: дякую Верховній Раді

Президент Володимир Зеленський "подякував" депутатам Верховної Ради і зазначив, що своєю бездіяльністю вони лише підтверджують правильність його рішення про розпуск парламенту. Про це йдеться у новому відеозверненні президента, оприлюдненому на сторінці АП в Facebook.

Як мильні бульбашки: ще два банки пішли в небуття, що буде з грошима українців

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) завершив виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам УФС-Банку і Прайм-Банку. Ліквідація цих структур почалася в 2014 і 2015 року відповідно.