Ваші діти також годинами сидять за монітором комп'ютера чи смартфона? Деяким батькам такий проведений час дітей лише на руку, адже діти не відволікають від справ та дають відпочити. Однак це зовсім не корисний відпочинок для дітей. Розпочались канікули і слід обрати для своїх чад правильний відпочинок.

Багато батьків просто відправляють діток до бабусі в село і дають їм повну свободу дій. Це звичайно хороший метод. Але, що робити тим, у кого немає такого села з бабусею?

Медики розповіли, чим зацікавити дитину влітку, щоб це принесло користь здоров'ю та залишило гарні спогади, - пише "Всвіті".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спорт, яким можна зайнятися біля дому. Запасіться м'ячами, ракетками для тенісу чи бадмінтону. Спонукайте дітей більше рухатися, а не сидіти у квартирі. А якщо купити велосипед чи поставити у дворі надувний басейн, то смартфон впевнено відійде на другий план.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Навчити готувати прості страви. Коли ви готуєте щось вдома — залучайте дитину також вчитися кулінарній справі. Оберіть для приготування печиво та цікаво його прикрасьте, це точно зацікавить дітей, особливо дівчаток - майбутніх господинь. Або влаштуйте барбекю у дворі чи в лісі. Літо - чудова пора для цього.

Влаштовуйте вечірній перегляд кіно та сімейні вечері. Такі прості сімейні традиції не дозволяють віддалитися одне від одного, навіть якщо ви щодня зайняті роботою. Перегляд фільму займе 1–2 години, ще 30–40 хвилин вечеря разом за столом. Можна це поєднати, якщо любите вечеряти за переглядом фільмів. Але якщо вибирати кіно та меню на вечерю разом — діти також зацікавляться та полюблять такі традиції.

Відправитися на пікнік у парк. Пограти з м’ячем, влаштувати барбекю, взяти із собою настільні ігри. Такий відпочинок можна вмістити й у першу половину дня, щоби потім мати час на інші справи.

З наметами на природу. Також можна вкластись у 2–3 дні. Поїхати до підніжжя гір, на озеро чи просто в ліс — як зручніше.

Нагадаємо, ці продукти лікарі назвали найбільш небезпечними, осбливо не слід давати її дітям.

Раніше Знай.uа повідомляв, Комаровський розповів, як допомогти дитині легше перенести тривалу поїздку у транспорті.

Також Знай.uа писав, Комаровський розповів, як впоратися з головною проблемою першокласників.