Михайло Шнайдер прокоментував недавній інцидент у потязі Укрзалізниці і нагадав українцям про розкішне життя глави компанії Євгена Кравцова. Про це юрист написав на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це Євген. Він глава "Укрзалізниці". І вагон потягу Запоріжжя-Львів. З температурою всередині.... 31 градус. Але Женю такі "дрібниці" зовсім не цікавлять. Женя любить розкіш і комфорт. Женя любить свою форму з гудзиками з чистого золота. Женя любить елітні автомобілі і шикарний відпочинок. І Женя з легкістю може собі все це дозволити. Адже він отримує більше мільйона гривень на місяць, з урахуванням всіляких премій і надбавок. Кожен раз, коли ми сідаємо в гарячий і задушливий вагон, лягаємо на несвіжу і сиру білизну, ми всі з вами робимо Женю трішечки багатшими. Адже це саме ми... платимо за квитки. А значить з усім згодні", - висловився Шнайдер.

Это Евгений. Он глава "Укрзалізниці". И вагон поезда Запорожье-Львов. С температурой внутри.... 31 Градус. Но Женю такие...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 17 juni 2019

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" призначила додаткові потяги до Одеси зі Львова та Чернівців на літо. Їх кількість збільшилася до 30.

Як повідомляв портал Знай.uа, Укрзалізниця попала в новий гучний скандал - поки ціни на проїзд стрімко ростуть, стан потягів залишає бажати кращого.

Також портал Знай.uа писав, що склад правління Укрзалізниці поповнився новими людьми.