Відомий юрист Михайло Шнайдер продовжує "зривати маски" із чинної влади своїми публікаціями у Facebook.

Петро Порошенко

Чергова "викривальна ластівка" полетіла у бік директора Укрзалізниці Євгена Кравоцова під хештегом #КОМАНДАПОРОШЕНКО.

"Це знаменитий директор державної компанії "Укрзалізниця" Євген Кравцов. Женя щомісяця отримує 830 тисяч гривень. Женя підтримує Петра Олексійовича. Адже саме нинішній "гарант" забезпечує йому розкішне і безхмарне життя. Женя дуже сподівається на те, що Петро Олексійович залишиться на другий термін. А ви думайте і робіть висновки, друзі. Залишилося лише 18 днів", - звернувся Шнайдер до українців.

#КОМАНДАПОРОШЕНКО Это знаменитый директор ГОСУДАРСТВЕННОЙ компании "Укрзалізниця" Евгений Кравцов. Женя ЕЖЕМЕСЯЧНО...

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 3 april 2019

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський впевнено переміг у першому турі виборів президента України 2019 року. Існує думка, що за кордоном не готові до такого президента як Зеленський. Однак експерт висловив іншу думку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко відповів головному опоненту на виборах президента Володимиру Зеленському на пропозиції щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Так, глава держави зазначив, що дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам, але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський". Про це стало відомо завдяки опублікованому у соцмережі Twitter відеозверненню Порошенка до Зеленського.

"Володимир Олександрович. Я радий, що ви, хоч і якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні. Головна відмінність — стрілки наших геополітичних компасів показують у діаметрально протилежні боки світу. Моя країна — це сильна європейська Україна, яка ніколи, ні за яких умов, ні перед ким не стане на коліна", - заявив Петро Порошенко.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України та переможець першого туру Володимир Зеленський звернувся до українців.