Відомо, що житель Іванівки Одеської області Микола Тарасов потрапив під підозру поліції вже в перші дні пошуків, так як службова собака втратила слід недалеко від його будинку. Також поблизу пропав сигнал телефону 11-річної Даші.

Дві доби поліцейські не могли добитися від щирого зізнання від Миколая. Але раптово з'явилася сусідка, яка дала свідчення у справі. Пізніше хлопець все-таки зізнався, передає Обозреватель.

Микола Тарасов

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми з Тарасовим розмовляли. Він говорив, що спочатку він пішов на базар, щось купив. Потім повернувся, посмажив яєчню, поїв. Помився в душі і до пізнього вечора сидів за комп'ютером. Коли ми прийшли до них, там була і та сусідка, яка, як ми думаємо, знала, що це він міг вбити Дашу. Вони там всі разом обідали. Сусідка сказала, що не чула крик", – розповів керівник волонтерської групи "Кращі люди Одеси" Сергій Крайм.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У свою чергу поліція підтвердила, що одна з сусідок могла знати про злочин. Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини.

Крім того, не виключено, що сім'я вбивці теж все знала. Правда, рідні Тарасова заявили, що відмовляються від нього і захищати не будуть.

За словами місцевої жительки, Микола був досить непримітним в Іванівці, він нічим не виділявся.

"Хлопець досить звичайний, "сірий". Не особливо любить працювати, допомагав рідним з-під палиці. Його рідні працюють на тому ж ринку, що і батьки Даші, вони один одного знають", – пояснила жінка.

Нагадаємо, що підозрюваний у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко житель Іванівки Одеської області зізнався у скоєному.

Як повідомляв портал Знай.uа, місцеві жителі мають намір влаштувати самосуд 22-річному підозрюваному односельцю.

Також портал Знай.uа писав, що в поліції опублікували відео з місця вбивства дівчинки.