Відомий блогер Михайил Шнайдер ошелешив українців, показавши, як трудяться народні обранці 8-го скликання. Так, на своїй сторінці в Facebook він виклав колаж зі знімками, як нардепи під час засідання пускають слину і переглядають фото оголених дівчат у своїх смартфонах.

"Ось саме так "Працюють" наші народні обранці 8-го скликання. При цьому отримуючи зарплату понад 40 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ на місяць, не рахуючи безлічі пільг і Доплат. Все-таки Володимир Олександрович вчинив Правильно. Такий склад парламенту нам абсолютно НЕ ПОТРІБЕН", - йдеться у повідомленні блогера.

Українці у коментарях їдко висміяли дурнуваті забавки народних депутатів, мали б иприймати рішення для покращення життя народу... Натомісць вони заглядаються і облизуються на гарненьких дівчат. Але ж зарплати вони отримують за плідну працю. Користувачі обурились такою поведінкою народних обранців і критикують їх безпощадно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"А Вы попробуйте посидеть хотя бы 1.5 часа, ничего не делая!!! Не пробовали? Это ад! Жалеть их надо! 🤣🤣🤣🤣", "Если вокруг бабы 3го тысячелетия, то понять можно", " Труженики", " Пи*ары", " З/п им надо минималку", "Може їх теж каструвати!?", "Штани протирають", "Пиз*ец ему от жены😂", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з Тимошенко через розпуск Ради.

Як повідомляв Знай. ua, Гройсман і Тимошенко оскандалилися в прямому ефірі.

Також Знай. ua писав, що Гройсман накинувся на Тимошенко в прямому ефірі.