Відомий астролог Влад Росс заявив, що в гороскопі загиблого народного депутата та керівника організації "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука нічого не вказує на те, що він залишив цей світ з власної волі.

Так, за словами Влада Росса, 27 червня цього року народному депутату Дмитру Тимчуку виповнилося б 47 років. Всього за кілька днів до його дня народження Тимчука не стало – 19 червня його тіло з вогнепальним пораненням в голову було виявлено в його київській квартирі. Астролог Влад Росс українським журналістам розповів, що не вірить у версію самогубства нардепа.

Дмитро Тимчук
Дмитро Тимчук

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що саме сталося з Тимчуком, повинно встановити слідство. Однак, якщо аналізувати гороскоп Дмитра Тимчука, то можна зробити висновок, що його смерть від вогнепальної зброї була запрограмована. І в день народження нардепа, і в день смерті було однакове поєднання планет – Меркурій зійшовся на небі з Марсом. А таке поєднання планет вказує на існуючу для людини небезпеку смерті на полюванні, від пострілу", - пояснив Росс.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, загибель Тимчука: хто причетний до трагедії, спливли несподівані факти.

Як повідомляв Знай.uа Онищенко намилився у депутати: рішення суду зачекає, ЦВК зробила рішучий заяву.

Знай.uа писав, коні допомогли скандальному дружку Януковича пустити щупальця в Раду: "Відразу лечу в Україну".