Ірина Луценко
Ірина Луценко

Ірина Луценко вибісила українців черговою витівкою "на мільйон": "Ось вам 100 доларів, а я пофоткаюсь"

Дружина генерального прокурора України і колишній представник президента у Верховній Раді, народний депутат Ірина Луценко прийшла на благодійний вечір в шикарному вбранні. Вона продемонструвала плаття-сорочку за кілька десятків тисяч гривень.

Стіна Яценюка
Стіна Яценюка

В мережі показали "Стіну Яценюка", українці лютують: - "Що б ти на ній повісився"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Український блогер Михайло Шнайдер показав в мережі відому усім "стіну Яценюка", на яку з державного бюджету було виділено більше мільярда гривень. Відповідне фото з'явилося в Facebook.

Тіло 5-річного Богдана знайшли у водоймі: нова трагедія сколихнула Україну, волосся стає дибки

Волинь сколихнула трагедія з 5-річним хлопчиком Богданом. Сім'я вирушила на відпочинок до Нетишинскому водосховища і дитина втопилася. Хлопчик був позбавлений батьківської опіки і виховувався в будинку сімейного типу в Білій Криниці під Рівно.

оформлення біометрики
оформлення біометрики

Біометрика стрімко дорожчає: українців готують до нових правил, нечувані суми

Українці знову кинулися масово оформляти біометрику. Відтепер отримати закордонний паспорт стане дорожче. На сьогоднішній день, при оформленні документів, громадяни сплачують державне мито, вартість адміністративних послуг та вартість бланка.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Тимошенко влаштувала іспит Вакарчуку, українці в істериці: "Славік, не сміши людей"

Юрист і блогер Михайло Шнайдер не зміг пройти повз ефіру з Юлією Тимошенко і Славою Вакарчуком, в якому останній відчував себе вкрай невпевнено і непогано зганьбився на всю країну, як лідер партії, що йде на парламентські вибори.