На Харківщині впав військовий літак: перші подробиці з місця катастрофи

У вівторок, 2 липня, на Харківщині звалився з неба навчально-бойовий літак. Авіакатастрофа сталася в Чугуєві Харківської області. Там розбився літак Л-39, призначений для підготовки пілота до бойової роботи на винищувачі.

Завод "Кузня на Рибальському" виліз Порошенку боком: суд не залишив вибору

Суд дозволив державному бюро розслідувань вилучити документи у Міжнародному інвестиційному банку по справі проти Порошенка.

Замахи на Зеленського і його кортеж, постійні мінування: держохорона розсекретила таємну інформацію

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перший заступник начальника Управління державної охорони В'ячеслав Штучний заявив, що кортеж глави держави відповідає всім заходам безпеки.

Російський Крим: Вакарчук припустився страшної обмовки під час концерту

На відео потрапила обмовка вокаліста групи "Океан Ельзи" та лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука під час виступу в Харкові. Відповідний ролик з'явився на відеохостингу YouTube.

У Росії страшна трагедія на підводному човні: число жертв перевалило за десяток

1 липня у російських територіальних водах під час пожежі загинуло 14 моряків-підводників. Займання сталося на науково-дослідному глибоководному апараті.

Причина смерті всіх моряків - отруєння продуктами горіння. Відповідну заяву зробили в Міністерстві оборони Росії.