Про Зеленського заговорили в усьому світі після візиту в Канаду: іноземці відразу помітили різницю з Порошенком

Вчора подружжя Зеленскьких Володимир і Олена з офіційним візитом прибули в Канаду. Про це повідомляє сайт президента.

Президент Володимир Зеленський під час візиту до Канади провів ряд зустрічей. Зокрема, офіційно поспілкувалися зі спеціальним представником США з питань України Куртом Волкером. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відновлення Донбасу: зацвіте, як райський сад

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Під час візиту до Канади президент України Володимир Зеленський повідомив важливу новину. Так, за попередніми оцінками, на відновлення Донбасу після військових дій необхідно понад 10 мільярдів євро. Президент запросив іноземних інвесторів на форум в Україні, де буде обговорюватися це питання.

Рада хоче заборонити українцям матюкатися: тепер тільки цензура

У Верховну Раду подали законопроект, який заборонить українцям вживати ненормативну лексику, іншими словами "мати".

Зеленський в Канаді викликав захоплення українців: "На другий термін народ винесе на руках"

В Торонто відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Помер відомий російський актор Панін: величезна втрата для кінематографа

У віці 83 років помер актор і режисер документального кіно Василь Панін. Цю інформацію повідомили на сайті Союзу кінематографістів РФ.