На довірену особа "Слуги народу" здійснили зухвалий замах: "Ми знаємо, що це екс-регіонали"

У центрі Херсона під офісом партії "Слуга народу" підпалили автомобіль довіреної особи кандидата у народні депутати по 182 округу Павла Павлиша. Про це у вівторок, 9 липня, повідомляє прес-служба партії Зеленського.

Зеленський екстрено їде до Чорнобиля: що сталося з реактором на АЕС

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У середу, 10 липня, президент України Володимир Зеленський планує відвідати Чорнобильську АЕС, де приймуть в експлуатацію нову арку над четвертим реактором. Як повідомляється, візит політика не завадить проводити екскурсії для туристів.

Душогуб 13-річної Інни Дубик почув вирок: не це чекала вся Україна

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області обрав запобіжний захід підозрюваному у зґвалтуванні і вбивстві 13-річної Інни Дубик. Як повідомляється, 23 червня в селі Миролюбовке П'ятихатського району Дніпропетровщини 24-річний хлопець зґвалтував дівчинку, а потім задушив її і заховав тіло в заростях. Молодого чоловіка помістили під варту до 2 вересня 2019 року без права внесення застави.

НБУ
НБУ

Нацбанк прийняв резонансне рішення по валюті в Україні: що зміниться

Національний банк України скасував всі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні. Про це повідомляється у вівторок, 9 липня, на сайті НБУ. Наголошується, що це стало наступним кроком "дорожньої карти" щодо валютної лібералізації.

Путін
Путін

Путін зробив екстрену заяву: "Це неминуче, ми все-таки прийдемо"

Путін зробив досить нахабну заяву. Він вважає, що відносини двох країн, Росії та України, незабаром налагодяться. Це прозвучало у фільмі Олівера Стоуна "У боротьбі за Україну".

"Я думаю, це неминуче. У всякому разі, неминуче формування нормальних дружніх, я б сказав навіть, більш ніж дружніх, союзницьких відносин. І в кінцевому підсумку, ми все-таки прийдемо до стану, про який я сказав. Зближення неминуче", – нахабно заявив глава країни-агресора та країни-окупанта.