Зеленського чекає кастрація: скандальний закон дійшов до президента

Спікер українського парламенту Андрій Парубій підписав прийнятий на цьому тижні Верховною Радою закон про посилення в країні відповідальності за насильство над дітьми аж до хімічної кастрації педофілів.

Садовий так хоче потрапити в Раду, що закликав палити дурь

Андрій Садовий
Андрій Садовий

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Політик пояснив, чому масло з конопель корисне і закликав українців вживати його кожен день.

Міський голова Львова та голова партії Об'єднання Самопоміч Андрій Садовий записав ролик на тлі плантації марихуани під музику реггі, розповівши про користь олії з конопель. Відповідне відео розміщено на сторінці політика.

Крим - наш: Росія раптово визнала півострів Україною

Як стало відомо, в одному мікроблозі відомства в соціальній мережі Twitter була розміщена карта всього світу. На ній півострів зображений як територія України, а не РФ.

Посольство України у Великобританії визнало подібний жест і подякувало російським представникам в соціальній мережі.

Гучний "Голос" напередодні тиші: Святослав Вакарчук завершив передвиборний тур концертом в Києві

За кілька годин до Дня тиші перед достроковими парламентськими виборами Святослав Вакарчук дав безкоштовний концерт в Києві.

19 липня на Контрактовій площі музикант і політик Святослав Вакарчук завершив свій передвиборчий тур по Україні.

Коаліційна угода вже готова: у "Слузі народу" розкрили деталі

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Радник команди президента Володимира Зеленського з політичних питань, кандидат у депутати від партії "Слуга народу" Микита Потураєв заявив, що коаліційна угода вже готове.