Керуючий справами УПЦ митрополит Антоній розповів про те, як пройде Хресна хода Української Православної Церкви на честь Дня Хрещення Русі. Передає КП.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Прийдешня Хресна хода присвячена темі сповідання, а також вірності Богові і Церкві. У молитовній ході будуть пронесені 5 чудотворних ікон і мощі 19 святих. Серед них: Почаївська ікона Пресвятої Богородиці, Касперівська ікона Божої Матері, Святогірський образ Богородиці, ікона Божої Матері "Зимненська", стопа апостола Андрія Первозванного, мощі рівноапостольного князя Володимира, мощі святителя Луки Кримського, ікона з часткою мощей священномученика Володимира (Богоявленського), мощі преподобного Кукши Одеського, мощі преподобного Лаврентія Чернігівського, мощі преподобного Амфілохія Почаївського, мощі преподобних отців Святогорських", - заявив митрополит.

Він додав, що віруючі зможуть прикластися до святинь і після ходи, адже вони будуть виставлені у Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Печерських у Києво-Печерської Лаврі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, тисячі одеситів вийдуть на Хресний хід.

Як повідомляв портал Знай.uа, ображений Філарет поплакався російській пропагандистці.

Також портал Знай.ua писав, на розкішній яхті патріарха Кирила засікли напіводягнених дівчат.