Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури повідомило про підозру колишньому керівнику апарату київського суду та його заступнику по справі Майдану. Про це собщается на офіційному сайті ГПУ.

Екс-керівника апарату суду та його заступника, імена яких не називаються, підозрюють у внесення неправдивих відомостей до автоматизованої системи документообігу суду при розподілі справ між суддями, які потім заарештовували учасників протесту на Майдані у січні-лютому 2014 року.

суд
суд

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, 15 липня завершилося слідство по одному з кримінальних виробництв у так званій Справі Майдану. Екс-заступника начальника відділу забезпечення масових заходів управління громадської безпеки ГУ МВС України у Києві звинуватили у перевищенні владних та службових повноважень.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Стало відомо, що чиновник віддавав накази про напад на демонстрантів Революції Гідності з 10 та 11 грудня 2013 року. У результаті загинуло троє учасників.

розстріл Майдану
розстріл Майдану

Нагадаємо, Ігор Лєсєв показав, як в Мінрегіонбуді засіли "провідники корупції".

Як повідомляв портал Знай.uа, на Харківщині озброєні до зубів дружки Путіна захопили відому фірму.

Також портал Знай.ua писав, у Зеленського вирішили, хто замінить Луценка на посаді генпрокурора.