Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 1 серпня.

Порошенко-утікач замість Мальдів помчав до Трампа, в ГБР розводять руками: подробиці

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так званий сімейний відпочинок екс-гарант Петро Порошенко може використовувати для особистих зустрічей з американськими лобістами. По всій видимості, мова йде про BGR group, яка пов'язана з республіканською партією.

Справа Гандзюк: журналісти показали, як розправилися з активісткою, жорстке відео

Українські журналісти у річницю нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк підготували відеореконструкцію підготовки до злочину. Дана робота заснована на офіційних свідченнях засуджених.

Порошенко визнав головний провал на посаді президента: "Я винен"

Колишній президент України Петро Порошенко відверто розповів про помилки, які він допускав під час перебування на посаді глави держави. Про це Петро Порошенко розповів в одному з недавніх інтерв'ю для українських журналістів.

На Донбасі пролунали потужні вибухи, кінець перемир'я: що відбувається

Донбас
Донбас

В той час, коли в білоруській столиці хвалять перші 10 днів так званого "хлібного перемир'я" на Донбасі, на 11-ий ознаки миру дуже похитнулися. Так, донецькі бойовики 5 разів обстріляли позиції українських військових.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це стало відомо завдяки повідомленням представника прес-центру ООС Олексія Жуганова.

Жадібність або жорстка "економія": Порошенко розповів, куди витрачав гроші насправді, але...

Нещодавно колишній президент України Петро Порошенко дав велике інтерв'ю виданню "Українська правда", в якому розкритикував і Нацполіцію, і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та депутатів від партії "Слуга народу". Також Порошенко заявив, що витратив два мільярди гривень власних коштів на армію.