З'явилася досить цікава інформація для власників євроблях, і тих, хто тільки збирається придбати авто на іноземних номерах. Відомо, що нові штрафи почнуть діяти з 22 серпня 2019 року. До речі, нова Рада навряд чи встигне їх відкласти.

Так, у ДФС українцям нагадали, що Верховна Рада України відтермінувала до 22 серпня 2019 введення в дію норм про посилення адміністративної відповідальності за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення та транзиту. Про це пишуть українські ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

З 22 серпня вступають в дію нові санкції. Так, у разі перевищення терміну доставки транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення від 20 до 30 діб передбачений штраф у розмірі 85 тис. грн. Якщо строк перевищено більш ніж на 30 діб, то розмір штрафу сягне 170 тис. грн або конфіскацію таких авто.

Аналогічні розміри штрафів і при перевищенні термінів тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення. Так, перевищення від 20 до 30 діб — сума штрафу складатиме 85 тис. грн., Понад 30 діб (також у разі втрати або розкомплектування ТЗ) - 170 тис. грн або конфіскація.

Нагадаємо, у Зеленського вирішили долю "євроблях", українці затамували подих.

Як повідомляв Знай.uа патрулі у всіх містах, штрафи євробляхерам і ціни на газ: чого чекати українцям у серпні.

Знай.uа писав, останній шанс для "євроблях": що чекає на українців після 24 серпня.