У Зеленського готуються до наступних виборів: президента обиратимемо незвичайним способом

Команда президента Володимира Зеленського працює над проектом The Vote (Право голосу), який дозволить в майбутньому голосувати онлайн на виборах. Наступні вибори президента України можуть пройти в режимі онлайн за допомогою електронної ідентифікації.

Нова кримінальна справа у "скарбничці" Порошенка: виїхав з України за підробленими документами

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Стало відомо, що ДБР України порушила нову кримінальну справу проти екс-президента України Петра Порошенка. Цього разу політику пригадали поїздку на Мальдіви у січні 2018 року. Цей відпочинок йому обійшовся в півмільйона доларів. Однак, судять його не за це, а за те, що він незаконно перетнув кордон, так ще і липовими паспортами.

Зеленський підсуне українцям прем'єра від Коломойського

Український бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевський дав прогноз, хто стане прем'єр-міністром України. Пальчевський вважає, що на цю посаду президент Володимир Зеленський призначить когось з несподіваних людей. Про це він сказав, відповідаючи на питання в інтерв'ю виданню Рoliteka.

Укрзалізниця здивувала "потужним сервісом", пасажири йдуть по рейках: "Я вас ненавиджу"

Пасажири все частіше скаржаться на якість послуг, які надає "Укрзалізниця", а Євген Кравцов отримує вигуки обурення з завидною регулярністю. Ось і зараз одного з пасажирів спостигла доля, коли він готовий зненавидіти компанію і причетних до неї.

"Не було з часів Другої світової": кримські витівки Путіна остаточно розлютували НАТО

Йенс Столтенберг, генеральний секретар НАТО, заявив, що Росія захопила Крим з-за конкуренції між наддержавами. Генсек вважає, що конфлікти між наддержавами загрожують порушенням світового порядку, як повідомляє прес-служба НАТО.