Виявляється, в лікарні на тебе може чекати ще більша небезпека, адже в твоїй палаті можуть бути пацієнти-таргани, про що повідомляє один з місцевих пабліків.

Цих наглих тварюк просто безліч у шостий місцевої лікарні. Вони і в палатах, і на вулиці: причому, істоти при появі людей не розбігаються, а продовжують своє снування з одного місця в інше або «харчуються» прямо перед людьми.

У лікарні вашими сусідами стануть таргани
Запорожці дуже обурені таким інцидентом – хотілося б, щоб вулицями міста гуляли ці потворні і шкідливі істоти. Не кажучи вже про те, що поява таких тарганів у лікарні – це катастрофа для дотримання гігієни.

Це не перше звернення громадян і обурення тарганами. Вони просто плодяться в місцевих лікарнях Запоріжжя.

Таргани трапляються навіть в їжі: мешканці обурені!

Нагадаємо, у Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.