Найголовніше і найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 16 серпня.

Стало відомо, чи буде Зеленський літати на приватних літаках: "Продати до чортової матері"

Державне авіаційне підприємство (ДАП) Україна не планує розпродавати президентський авіапарк, передає Deutsche Welle зі слів директора ДАП Олега Крайнія.

За його словами, зараз для перевезення вищих посадових осіб держави підприємство використовує три літаки (Airbus A-319-115, Ан-74ТК-300Д, Ан-148-100В) і один робочий вертоліт (Мі-8МТВ-1).

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Разумков зі "Слуги народу" Зеленського назвав свою основну місію: всього три кроки

Лідер президентської партії, яка отримала повну більшість у новому парламенті, "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів про те, які три завершені реформи він хотів би бачити за підсумками своєї роботи у парламенті.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Довідники, ручки, гумки для грошей: Знай дізнався, яка потрібна сума, щоб зібрати одного депутата в Раду

Верховна Рада IX скликання майже вся складається з новачків. Тому для багатьох народних депутатів їх перший парламентський рік буде схожа першого класу в школі: все буде нове, незвідане і, звичайно, дуже цікаве. Вже зараз у партії «Слуга народу» дають клятву не прогулювати уроки (роботу) і ходити на всі пленарні засідання. Але давайте згадаємо самих себе в школі, хіба ми не обіцяли подібного батькам, які нас одягали і годували? А як потім виходило на ділі?

Олену Зеленську терміново попередили про небезпеку для президента: "Будь ласка, скажіть йому..."

Фахівець по Україні з американського аналітичного центру Atlantic Council Мелінда Херінг зробила відкрите звернення до Олени Зеленської.

Вона закликає її приділити належну увагу захисту прав журналістів та активістів, а також вплинути на президента, щоб він призначав на державні посади заступника більше жінок.

"Наркокороль" інтернету втік від СБУ через Duty-Free: зняли наручники, а наздогнати не змогли

Із київського аеропорту "Бориспіль" втік засновник віртуальної мережі збуту наркотиків Telegrass Амос Дов Сільвер, якого планували екстрадувати в Ізраїль.

Відомо, що злочинця супроводжували співробітники Служби безпеки України, але він зміг втекти від них. Прокуратура порушила справу за статтею 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу.