Найголовніше і найцікавіше, що публікувалося в понеділок, 19 серпня.

Пожежу в "Токіо Стар" розслідують в Одесі, копи розкрили останні подробиці: хто відповість за смерть 9 людей

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В ніч на суботу, 17 серпня, в готелі "Токіо Стар" сталася масштабна пожежа. Полум'я спалахнуло близько 1:30 ночі, за попередніми даними - в пральні готелю на другому поверсі. Внаслідок пожежі загинуло дев'ять людей.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За фактом пожежі вже відкрито дві кримінальні справи. Нацполіція розслідує справу за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК, а слідчі ДБР відкрили провадження щодо дій співробітників ДСНС - за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки) КК.

Бужанському доведеться довго вибачатися, у Зеленського поставили крапку в скандалі: "Голуб, який напаскудив на пальто"

В неділю депутат від партії "Слуга народу" Максим Бужанський у своєму Telegram-каналі образив журналістку "НВ" Ольгу Духніч назвавши "тупою вівцею", а саме видання "одіозним".

Підставою для цього стало те, що журналістка в інтерв'ю з Дмитром Разумковим говорила, що нардеп "сумує за СРСР і часами Віктора Януковича". Партійні лідери вже вибачилися перед нею за висловлювання Бужанського.

На Кличка знайшли несподіваний компромат у відеоархіві МВС: "Як промінь світла"

У відеоархіві МВС зберігається запис допиту Кличка, нині відомого "як промінь світла", а раніше "бригада Рибки", коли його затримали поліцейські в Києві на вкраденому авто.

У Зеленського вирішили долю російської мови в Україні: "Офіційно може стати..."

Глава Офісу президента України Андрій Богдан вважає, що на території Донбасу російська мова може бути офіційною, але тільки після проведення референдуму.

СБУ викрила злочинне лобі: десятки підроблених документів, членські квитки ДНР і награбовані мільярди

У Києві працівники столичної прокуратури і СБУ затримали 7 членів злочинного угрупування. Її учасники займалися схемою незаконного заволодіння чужим майном. Генпрокурор Юрій Луценко розповів про це на своїй сторінці в Facebook.