Скандал, який стався в Запоріжжі набирає нових обертів. Дівчину, яку чоловік облив окропом ще не виписали з лікарні, а на її плечі звалилася нова біда – пропали діти.

Поліцейські відшукали дітей і передали в притулок.

Справа в тому, що вони були зі свекрухою її чоловіка-душогуба і скоріше за все, не змогли перебувати в тій обстановці та втекли з дому.

Анастасія Шаповалова, яка постраждала від рук чоловіка-душогуба.

Як повідомляє прес-служба Запорізької області, в поліції одразу ж вирушили на пошуки двох дітей 4 і 6 років. Завдяки злагодженій роботі поліцейських діти були знайдені і на час перебування матері в лікарні направлені в Оріхівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Лише після того, як Анастасію Шаповалову випишуть з лікарні, дітей їй віддадуть.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.