Чорнобилю і не снилось: в організмі людей знаходять цезій-137, радіаційне опромінення побило всі рекорди, влада зробила заяву

Неподалік від селища Ненокса в Архангельській області Росії сталося загоряння під час випробування ракетного двигуна. Державна корпорація "Росатом" повідомила про загибель 5 своїх працівників.

Так, у лікарів, водіїв, пілотів та інших співробітників системи охорони здоров'я регіону фахівці перевіряли щитовидну залозу. Результати показали, що у одного лікаря виявлено радіоактивноу речовину в організмі.

Спроби "порішати": Притула вперше прокоментував ДТП з власною тещею

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Відомий український шоумен Сергій Притула вперше прокоментував ДТП за участю своє тещі Лілії Сопельник, яка 22 серпня збила матір з 9-річною дитиною.

Відповідний допис Притула розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Сергій Притула
Сергій Притула

Зеленський закінчить пекло на Донбасі, усе вже почалося: астролог приголомшив прогнозом

Президент України Володимир Зеленський у своїй передвиборчій програмі заявляв, що прагне закінчити війну. За його прогнозами, цей кропіткий процес зі становлення миру на Донбасі може закінчитися успішно у наступному році.

Астролог Влад Росс також заявив, що війна в Україні може закінчитися наступного року.

Зеленськи на зустрічі з головами Верховного та Вищого антикорупційного суду
Зеленськи на зустрічі з головами Верховного та Вищого антикорупційного суду

Янукович з вінком явилися українцям в День Незалежності: Зеленський видав чорний жарт перед мільйонами

У суботу, 24 серпня український президент Володимир Зеленський під час виступу приуроченого до Дня Незалежності гостро пожартував про колишнього президента України Віктора Януковича.

Під час промови на Майдані Незалежності Зеленський почав перечилсяти всі складні моменти в історії нашої країни. Він сказав, що не зовсім вірно говорити, що Україні тільки 28, тому що до 1991 року країна встигла чимало.

День Незалежності України: промова Зеленського, Гімн від Тіни Кароль та марш патріотів, фоторепортаж

У сонячну суботу, 24 серпня, Україна відзначає День Незалежності. Рівно 28 років тому український парламент затвердив Акт проголошення незалежності України.

В 2019 році президент Володимир Зеленський вирішив відмовитися від військового параду на День Незалежності — замість нього в центрі Києва пройшла "Хода гідності". У ній взяли участь глава держави, українські військові, ветерани АТО та волонтери, а також представники різних родів військ ЗСУ. При цьому військова техніка не демонструвалася. Крім того, на головній вулиці країни пройшли відомі українські медики, вчителі, спортсмени і дипломати.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!