Звільнення колишнього керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського відбулося в рамках обміну полонених між Росією і Україною. Відповідний пост на Facebook оприлюднила прес-секретар генеральної прокуратури України Лариса Сарган, однак, через годину запис зник.

Крім того, на сторінці Сарган з'явилося згода на участииив в процесі обміну з підписом Вишинського. Мова йшла про формат "35 до 35".

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прес-секретар також публікувала заяву на згоду на участь у процесі обміну, яку Вишинський, за її словами, підписав.

затриманий моряк
затриманий моряк

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як відомо, Вишинського звільнили з-під варти 28 серпня. Він перебував в ув'язненні 400 днів за звинуваченням у державній зраді і посяганні на територіальну цілісність України.

Нагадаємо, у Києві звільнили підозрюваного у державній зраді.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо на кого обміняють Сенцова, цього чекала вся країна.

Також Знай.ua писав про те, Макрон змусив Путіна звільнити українських моряків.