Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні вночі, 29 серпня.

ЦВК завершила реєстрацію всіх нардепів: майбутнє України вирішать 424 обранці

28 серпня в ході чергового засідання Центральна виборча комісія завершила реєстрацію всіх 424 народних депутатів України, обраних на позачергових парламентських виборах 21 липня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

засідання ЦВК
засідання ЦВК

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Засідання провела голова Комісії Тетяна Сліпачук. Відповідно до Конституції України, Закону України "Про вибори народних депутатів України" та на підставі протоколу ЦВК про результати позачергових виборів народних депутатів у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Комісія зареєструвала 15 народних депутатів.

Поплавського взяли під слідство, порушено кримінальну справу: що накоїв "юний орел"

Фото с Инстаграм М. Поплавского
Михайло Поплавський

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрило кримінальне провадження за фактом можливого декларування недостовірної інформації депутатом Верховної Ради Михайлом Поплавським (група "Воля народу").

У ході розслідування детективи НАБУ перевірять інформацію про можливе приховування Поплавським житлового будинку площею 1067 кв. м. Знімки цього житла регулярно з'являються у соцмережах артиста.

У Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників

У партії "Слуга народу" президента Володимира Зеленського назвали імена міністрів у новому уряді, який сформують на першому засіданні Верховної Ради дев'ятого скликання.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Так, джерела в партії передають, що новим міністром гуманітарної політики буде Володимир Бородянський. Крісло віце-прем'єра з питань інформатизації займе Михайло Федоров. Анна Новосад стане міністром освіти, а міністром інфраструктури - Владислав Криклій.

У партії "Голос" Вакарчука терміново звернулися до українців: кияни знайдуть заміну Кличку

Святослав Вакарчук, лідер партії "Голос"
Святослав Вакарчук, лідер партії "Голос"

У партії "Голос" заявили, що головою Київської міської державної адміністрації повинна бути особа, обрана киянами. Так, на думку 72% жителів столиці, президент не повинен назначати голову КМДА. Про це повідомляється на сторінці партії "Голос" у Facebook.

"Надійний друг і партнер!": Зеленський порадився з Меркель по телефону

Ангела Меркель та Володимир Зеленський
Ангела Меркель та Володимир Зеленський

У середу, 28 серпня, президент України Володимир Зеленський зідзвонився з німецьким канцлером Ангелою Меркель. Про це повідомив посол України у ФРН Андрій Мельник у соцмережі Twitter. Варто відзначити, що посол щиро подякував німецьку сторону і прес-секретаря німецького уряду Стефена Зайберта.

Українцям дозволять вийти на пенсію у 50: довгоочікуване рішення прийнято

14 серпня Кабмін прийняв постанову № 708 "Про внесення змін до списків виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р. № 461".

пенсії в Україні
пенсії в Україні

Реалізація даної постанови дозволить оптимізувати списки виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах; уникнути різних підходів до їх застосування органами, що призначають та виплачують пенсії, а також фахівцями підприємств.